FCR Media opnieuw in top 10 van Belgische digitale agentschappen
FCR Media opnieuw in...

FCR Media opnieuw in top 10 van Belgische digitale agentschappen

· · 3 minuten

FCR Media blijft relevant op het gebied van digitale marketing voor kmo’s en zelfstandigen. Dat toont de Digimedia Top 100, een ranking van de 100 grootste digitale agentschappen in België. Dankzij de inzet van onze 192 medewerkers was 2023 voor FCR Media een geslaagd jaar en konden we een mooie 10de plaats bemachtigen!

Goudengids.be: nog steeds een succesverhaal

Het voorbije jaar toonde aan dat goudengids.be nog steeds is wat FCR Media uniek maakt. Met meer dan 4 miljoen zoekopdrachten per maand is dit platform ideaal om de online zichtbaarheid van kmo’s te boosten.

Bovendien blijven we volop nieuwe features ontwikkelen. Sinds vorig jaar kan je onder andere rechtstreeks linken naar je webshop en de kernboodschap van je zaak vermelden. Ondertussen staat de teller op meer dan 1.000 lokale webshops, wat goudengids.be de meest complete gids maakt van lokale websites en ondertussen ook webshops!

Daarnaast lanceerden we weer sectorspecifieke platformen zoals Docto.be zodat toekomstige klanten en/of patiënten nog gerichter kunnen zoeken.

Innovatie in 2023

2023 was het jaar dat we AI testen om in onze bedrijfsvoering te implementeren. We volgen alle innovaties en wettelijke richtlijnen op de voet en bekijken verschillende programma’s voor het schrijven van social media posts, blogs en webinars.

Bovendien bieden we steeds de meest up-to-date oplossingen aan onze klanten aan, zoals Sitee. Het is een all-in-one platform voor kmo’s om hun business makkelijk online te managen en te boosten.

Internationalisering

De overname van Youvia in 2022 heeft mee de groei van FCR Media bepaald. Zowel FCR Media als Youvia helpen kmo’s hun online succes te vergroten en ze beheren allebei de grootste bedrijvengidsen van hun land – FCR  Media beheert de digitale versie van de Gouden Gids en Youvia De Telefoongids. Deze overname zorgt ervoor dat FCR Media meer kennis van de noden van kmo’s uit de Benelux heeft.

Goede voornemens voor 2024

Om ons succesvol jaar verder te zetten volgen we de laatste trends en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zodat we onze klanten de meest innovatieve oplossingen kunnen aanbieden. Zo blijven we onder andere goudengids.be en goudengids.nl verder ontwikkelen om deze bedrijfsgidsen relevant te maken voor zowel onze klanten als websitebezoekers.

In dit artikel
Praat vandaag nog met een expert!

Wij geven je gratis advies op maat van je behoeften!

Maak een afspraak