FCR Media blijft toonaangevend op het vlak van digitale marketing
FCR Media blijft too...

FCR Media blijft toonaangevend op het vlak van digitale marketing

· · 2 mins read

Hoewel we enkele plaatsjes hebben we moeten prijsgeven, blijven we met FCR Media toch hoge toppen scheren in de Digimedia Top 100. Met een mooie 6de plaats in de lijst van 100 grootste digitale agentschappen, tonen we eens te meer aan hoe relevant we zijn voor de digitale communicatie van KMO’s en zelfstandigen.

Focus loont

Ondanks de nasleep van corona, het moeilijker kunnen contacteren en bezoeken van onze klanten, wisten we toch een puik resultaat neer te zetten. We blijven dan ook verder focussen op de noden van zelfstandigen en KMO’s. Het beste voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld een nieuwe ontwikkeling als Sitee.io, een all-in-one pakket voor KMO’s om hun business makkelijk te managen en te boosten. Het aanbod wordt dus steeds breder, maar wel steeds op maat van onze doelgroep.

Ook DexVille, het reclamebureau van FCR Media wist weer een mooie plaats in het lijstje weg te kapen. Ons agency ging van plaats 18 naar 25, wat gezien de sterke concurrentie een geweldige prestatie is. Creativiteit in combinatie met performance marketing blijft overduidelijk een gesmaakt recept.

In dit artikel
Praat vandaag nog met een expert!

Wij geven je gratis advies op maat van je behoeften!

Maak een afspraak