Correcte bedrijfsgegevens en een stevige reputatie met NetSync

NetSync, da’s 3 vliegen in 1 klap: versterk je online reputatie, zorg overal online voor correcte bedrijfsgegevens én boost lokale zoekresultaten.

Bel me op
Vanaf 56 /maand
netsync explainer thumbnail nl
Netsync

Maak jij al gebruik van NetSync?

Bezoek dan zeker eens onze NetSync Academy. In deze handleiding vind je alles terug over het platform!

fcr media product sea stap 2 campagne op maat
Check

Gratis digital scan

Wil jij weten of jouw bedrijfsgegevens correct online verschijnen? Onze gratis Digital scan kijkt ze na op meer dan 30 platformen!

Digital Scan
Wij contacteren jou!
Bel me op

Een expert uit jouw regio belt je als de bliksem op. (tussen 8u30-17u op een werkdag weliswaar)

"*" geeft vereiste velden aan

Door op de knop “Versturen” te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou per telefoon te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

 • One-stop-shop
 • Voor elk budget
 • Maandelijkse rapporten
Wat je krijgt
Aanpak
Prijs
Waarom NetSync?

Beheer jouw bedrijfsgegevens en reputatie met NetSync

Beheer jouw gegevens met één klik

Met één enkele klik wijzig je onmiddellijk je bedrijfsgegevens op meer dan 30 digitale platformen. Tijdelijk gewijzigde openingsuren of een nieuw adres? Jouw klanten blijven altijd op de hoogte.

Vergrendel je bedrijfsgegevens

Je gegevens zijn beveiligd en jij houdt de controle dankzij het ‘’Match & Lock’’-systeem. Zo kan enkel jij je gegevens aanpassen of goedkeuren.

Controleer wat klanten vertellen

Reageer snel en gepast op online reviews van klanten. Het helpt je met naamsbekendheid te verwerven terwijl je bouwt aan een stevige reputatie.

Gebruik de feedback van je klanten

Moedig klanten aan om positieve reviews achter te laten en publiceer ze meteen op je website. Het is de beste manier om het vertrouwen in je zaak te vergroten en conversies te boosten.

Laat concurrenten achter je

Dankzij NetSync vergelijk je jouw bedrijf met maar liefst 5 van je belangrijkste concurrenten en heb je altijd een paar stappen voor op de rest.

Boei je klanten met relevante content

Met één handig systeem beheer je al je posts op sociale media. Plan je Facebook en Google posts op voorhand in, hou je klanten geïnteresseerd en reageer rechtstreeks op hun vragen of opmerkingen.

Onze experten staan voor je klaar

Ontmoet de experten die jouw bedrijf online boosten.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Ik sta altijd klaar om kleine- en middelgrote bedrijven te ondersteunen op het gebied online aanwezigheid en succesvolle digitalisering. Met jarenlange ervaring en een passie voor innovatie begrijp ik de specifieke uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in de steeds veranderende digitale wereld.

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals d…
Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals dank aan Kim van Laeken, Kim De Groot, Inge De Groof, Isabelle Reyntens en Karin Criar voor het geweldig resultaat! Topteam!
Alain Bosny
Antwerp Security
Onze fysieke winkel wordt extra ondersteund door een webshop gecreëerd door FCR Media. Een mooie, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing. De medewerkers zijn ook steeds behulpzaam om naar een oplossing te zoeken bij eventuele vragen. Top!
Jurgen De Rudder
Autocenter De Rudder
Ik raad iedereen die opzoek is naar een website voor zijn bedrijf FCR Media aan. Helena, je bent niet alleen professioneel maar ook zeer klantvriendelijk. Het was nooit teveel gevraagd om telkens iets opnieuw uit te leggen. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Dikke merci!
Salima Majdoub
Safety-Locks
FCR is een echte hulp voor onze verkoopzuitbreiding. Niet alleen door het aangeboden product maar vooral dankzij de persoonlijke aanpak van de account manager. Via deze weg wensen we vooral Sanaa te bedanken voor haar enorme hulp en toewijding waarvan wij mochten genieten.
Alfons Lauwens
Maxideco
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fan…
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fantastisch team! Mijn website ziet er enorm professioneel uit, werkt goed en ik geniet van de goede service! Zeker een aanrader!
Sofie Ruymaekers
4 Sanca

Klaar om je bedrijf te boosten bij FCR Media?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

NetSync in 3 stappen.

fcr media voorstel social media product informatie info stappenplan
01

Briefing

Jij bezorgt ons jouw correcte bedrijfsgegevens (adres, telefoon, openingsuren) en je Google Bedrijfsprofiel, indien je dat hebt. Onze experten gaan meteen aan de slag om voor jou de basis klaar te zetten.

fcr media product netsync stappenplan stap 2 creatie
02

Creatie

Onze experten maken jouw bedrijfsprofiel aan en linken je profiel met meer dan 30 online platformen zoals Facebook. Ook je Google Bedrijfsprofiel wordt opgezet of geoptimaliseerd indien je er al een hebt.

fcr media live netsync product informatie stappenplan stap 3
03

Live

Zodra onze experten alles hebben klaargezet, ontvang je de logingegevens om jouw bedrijfsprofiel verder te beheren.

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

Laat je merk groeien met NetSync

Je bedrijfsgegevens & reputatie oplossing

Vanaf 56 /maand
NetSync Genius
Je krijgt directe toegang tot NetSync waardoor je meteen aanpassingen kan doen.
Update jouw bedrijfsinformatie op 30+ online platformen in enkele klikken.
Beheer makkelijk reviews van je klanten. Je ontvangt een e-mail zodra iemand een recensie over jouw bedrijf schrijft zodat je onmiddellijk kan reageren.
Publiceer positieve reviews meteen op je website. Heb je geen FCR Media website? Dan integreren wij je recensies via een externe module.
Geef ons tot 5 concurrenten door en wij volgen op hoe je scoort in vergelijking met hen.
Wij creëren jouw geoptimaliseerd profiel op Google Bedrijfsprofiel.
Je bedrijfsgegevens zijn beveiligd dankzij het “Match & Lock”-systeem.

Advies nodig? We helpen je graag!

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

5 redenen om te kiezen voor NetSync

1 systeem, tal van voordelen

Wie een eigen bedrijf heeft, moet allerlei zaken in het oog houden. Dankzij NetSync maak je het jezelf een stuk makkelijker door je gegevens en je reputatie te beheren vanuit 1 platform.

Instant aanpassingen zonder moeite

Aangepaste openingsuren, een nieuw adres of een uitzonderlijke sluitingsdag? Via NetSync pas je meteen alles aan op verschillende platformen zodat klanten altijd de juiste informatie vinden.

Een goede reputatie = meer succes

Potentiële klanten vellen een oordeel over jouw bedrijf op basis van recensies. Positieve resultaten deel je dus best online zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Snel reageren is key

Elk bedrijf krijgt weleens te maken met negatieve reviews. Daarom is het belangrijk dat je daar meteen op reageert zodat je een ontevreden klant toch kan terugwinnen.

Word sneller gevonden online

Door je website en je gegevens up-to-date te houden, verbeter je je vindbaarheid in zoekmachines. En dat betekent dat je ook sneller gevonden wordt door potentiële klanten!

Overtuigd van NetSync?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

een pakket voor ieder budget

vanaf 30 /maand

Start

Je eerste website

€399 eenmalige opstartkosten

vanaf 30 /maand

Star

Een design op maat

€1099 eenmalige opstartkosten

Populairste pakket
vanaf 30 /maand

Hero

De grootste website

€1499 eenmalige opstartkosten

Start met het Starter-pakket Start met het Starter-pakket Start met het Starter-pakket
Design en content
Design
Keuze uit +100 design templates
Custom design door een expert
Custom design door een expert
Pagina’s
3 pagina’s
5 pagina’s
10 pagina’s
Aanpasbaar
Toegang CMS
Toegang CMS
Toegang CMS
Copywriting & SEO
Niet inbegrepen
Door experten
Door experten
Blog
Niet inbegrepen
Voor mij traffic
Voor mij traffic
Personalisatie
Niet inbegrepen
Inbegrepen
Inbegrepen
Technisch
SSL key
Inbegrepen
Inbegrepen
Inbegrepen
Updates
Regelmatig
Regelmatig
Regelmatig
Beveiliging
Met SSL key
Met SSL key
Met SSL key
Extra beveiliging
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
Met wachtwoord
Service
Voorrang klantendienst
Geen voorrang
Geen voorrang
Voorrang
Andere
Toegang MS Office
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
Inbegrepen
Onedrive geheugen
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
3TB
Mailboxen
Niet inbegrepen
Niet inbegrepen
3 inbegrepen
Start met het starter-pakket Start met het starter-pakket Start met het starter-pakket
 • vanaf 30 /maand

  Start

  Je eerste website

  €399 eenmalige opstartkosten

 • Start met het Starter-pakket
 • Design: Keuze uit +100 design templates
 • Pagina’s: 3 pagina’s
 • Aanpasbaar: Toegang CMS
 • Copywriting & SEO: Niet inbegrepen
 • Blog: Niet inbegrepen
 • Personalisatie: Niet inbegrepen
 • SSL key: Inbegrepen
 • Updates: Regelmatig
 • Beveiliging: Met SSL key
 • Extra beveiliging: Niet inbegrepen
 • Voorrang klantendienst: Geen voorrang
 • Toegang MS Office: Niet inbegrepen
 • Onedrive geheugen: Niet inbegrepen
 • Mailboxen: Niet inbegrepen
 • Start met het starter-pakket
 • vanaf 30 /maand

  Star

  Een design op maat

  €1099 eenmalige opstartkosten

  Populairste pakket
 • Start met het Starter-pakket
 • Design: Custom design door een expert
 • Pagina’s: 5 pagina’s
 • Aanpasbaar: Toegang CMS
 • Copywriting & SEO: Door experten
 • Blog: Voor mij traffic
 • Personalisatie: Inbegrepen
 • SSL key: Inbegrepen
 • Updates: Regelmatig
 • Beveiliging: Met SSL key
 • Extra beveiliging: Niet inbegrepen
 • Voorrang klantendienst: Geen voorrang
 • Toegang MS Office: Niet inbegrepen
 • Onedrive geheugen: Niet inbegrepen
 • Mailboxen: Niet inbegrepen
 • Start met het starter-pakket
 • vanaf 30 /maand

  Hero

  De grootste website

  €1499 eenmalige opstartkosten

 • Start met het Starter-pakket
 • Design: Custom design door een expert
 • Pagina’s: 10 pagina’s
 • Aanpasbaar: Toegang CMS
 • Copywriting & SEO: Door experten
 • Blog: Voor mij traffic
 • Personalisatie: Inbegrepen
 • SSL key: Inbegrepen
 • Updates: Regelmatig
 • Beveiliging: Met SSL key
 • Extra beveiliging: Met wachtwoord
 • Voorrang klantendienst: Voorrang
 • Toegang MS Office: Inbegrepen
 • Onedrive geheugen: 3TB
 • Mailboxen: 3 inbegrepen
 • Start met het starter-pakket

Ontdek in deze video alle voordelen van NetSync!

Meerdere locaties of vestigingen?

Ook wanneer je een groter bedrijf bent dat op meerdere locaties actief is, helpt NetSync je vooruit. Ontdek hoe je je zaak blijft beheren met NetSync Enterprise!

netsync enterprise hero