Wat we doen / Digitaal adverteren / Adverteren op de gou…

Slim adverteren met goudengids.be

De grootste bedrijvengids van België? Dat is de plek om gouden zaken te doen. Want wie op goudengids.be zoekt, vindt jou.

Bel me op
Vanaf 46 /maand
Wij contacteren jou!
Bel me op

Een expert uit jouw regio belt je als de bliksem op. (tussen 8u30-17u op een werkdag weliswaar)

"*" geeft vereiste velden aan

Door op de knop “Versturen” te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou per telefoon te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

 • One-stop-shop
 • Voor ieder budget
 • Maandelijkse rapporten
Wat je krijgt
Aanpak
Pakketten & prijzen
Waarom goudengids.be?

Jouw gids naar nieuwe klanten

Een overtuigende boodschap

Gebruikers van goudengids.be zijn klaar om te kopen. Een knallende advertentie geeft zo dat extra duwtje in de rug.

Versterk je positie in Google

Google en goudengids.be zijn dikke vriendjes. Ook jouw website stijgt in de zoekmachine en is dus beter vindbaar.

Scoor beter dan je concurrenten

Dankzij een advertentie verschijn je boven je concurrenten in de resultaten. De snelste manier om nieuwe klanten aan te trekken!

Onze experten staan voor je klaar

Ontmoet de experten die jou ondersteunen op goudengids.be.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Ik sta altijd klaar om kleine- en middelgrote bedrijven te ondersteunen op het gebied online aanwezigheid en succesvolle digitalisering. Met jarenlange ervaring en een passie voor innovatie begrijp ik de specifieke uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in de steeds veranderende digitale wereld.

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals d…
Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals dank aan Kim van Laeken, Kim De Groot, Inge De Groof, Isabelle Reyntens en Karin Criar voor het geweldig resultaat! Topteam!
Alain Bosny
Antwerp Security
Onze fysieke winkel wordt extra ondersteund door een webshop gecreëerd door FCR Media. Een mooie, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing. De medewerkers zijn ook steeds behulpzaam om naar een oplossing te zoeken bij eventuele vragen. Top!
Jurgen De Rudder
Autocenter De Rudder
Ik raad iedereen die opzoek is naar een website voor zijn bedrijf FCR Media aan. Helena, je bent niet alleen professioneel maar ook zeer klantvriendelijk. Het was nooit teveel gevraagd om telkens iets opnieuw uit te leggen. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Dikke merci!
Salima Majdoub
Safety-Locks
FCR is een echte hulp voor onze verkoopzuitbreiding. Niet alleen door het aangeboden product maar vooral dankzij de persoonlijke aanpak van de account manager. Via deze weg wensen we vooral Sanaa te bedanken voor haar enorme hulp en toewijding waarvan wij mochten genieten.
Alfons Lauwens
Maxideco
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fan…
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fantastisch team! Mijn website ziet er enorm professioneel uit, werkt goed en ik geniet van de goede service! Zeker een aanrader!
Sofie Ruymaekers
4 Sanca

Klaar voor een advertentie op goudengids.be?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

Goudengids.be in 3 stappen.

fcr media briefing gouden gids product informatie stappenplan stap 1
01

Briefing

Tijdens een strategisch gesprek met een expert leren we jou beter kennen. De eerste stap om jouw behoeften beter te begrijpen.

fcr media creatie gouden gids product informatie stappenplan stap 2
02

Creatie

Wij gaan aan de slag met jouw advertentie en voegen jouw logo, contactinformatie en andere belangrijke gegevens toe, net als een pakkende omschrijving van je zaak.

fcr media bevestiging gouden gids product informatie stappenplan stap 3
03

Bevestiging

Zodra wij een creatie hebben waar we trots op zijn, zetten we deze live en sturen we jou een bevestiging per e-mail. Wil je iets aanpassen? Dat doen we met plezier!

Ga jij ook voor een advertentie op goudengids.be?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

Klaar om meer leads te krijgen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

3 redenen om te kiezen voor een advertentie op goudengids.be

Een gigantisch bereik

Niet om op te scheppen, maar goudengids.be telt maar liefst 4 miljoen bezoeken per maand. Dat zijn een heleboel unieke kansen voor jouw zaak.

Lokale klanten

Potentiële klanten in je buurt aanspreken? Dat gaat perfect dankzij de specifieke locatie die zij kunnen ingeven. Zo loop je geen enkele klant mis.

Voor ieder wat wils

Goudengids.be is opgedeeld in allerlei handige categorieën en specialisaties. Zo garanderen we dat klanten jou makkelijk vinden binnen jouw specifieke niche.

Overtuigd van goudengids.be?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

een pakket voor ieder budget

vanaf 46 /maand

Lokaal

vanaf 111 /maand

Provinciaal

Meest populaire
vanaf 277 /maand

Nationaal

Design en content
Aantal advertenties
Advertentie per activiteit
Advertentie per activiteit
Advertentie per activiteit
Waar adverteren?
In de stad waar je bedrijf actief is
In de provincie waar je bedrijf actief is
In heel België
Kies Lokaal Kies Provinciaal Kies Nationaal
 • vanaf 46 /maand

  Lokaal

 • Aantal advertenties: Advertentie per activiteit
 • Waar adverteren?: In de stad waar je bedrijf actief is
 • Kies Lokaal
 • vanaf 111 /maand

  Provinciaal

  Meest populaire
 • Aantal advertenties: Advertentie per activiteit
 • Waar adverteren?: In de provincie waar je bedrijf actief is
 • Kies Provinciaal
 • vanaf 277 /maand

  Nationaal

 • Aantal advertenties: Advertentie per activiteit
 • Waar adverteren?: In heel België
 • Kies Nationaal