Wat we doen / Digitaal adverteren / All-in-one advertere…

Denk groot, bereik meer met OMNI

Jouw zaak verdient aandacht. Waarom zou je dan kiezen op welke kanalen je adverteert? Met OMNI spreek je je doelgroep aan waar die aanwezig is.

Bel me op
Vanaf 150 /maand
Wij contacteren jou!
Bel me op

Een expert uit jouw regio belt je als de bliksem op. (tussen 8u30-17u op een werkdag weliswaar)

"*" geeft vereiste velden aan

Door op de knop “Versturen” te klikken, geef je FCR Media de toestemming om jou per telefoon te contacteren. Je contactgegevens worden conform het privacybeleid van FCR Media verwerkt.

  • One-stop-shop
  • Voor ieder budget
  • Maandelijkse rapporten
Wat je krijgt
Aanpak
Prijs
Waarom OMNI?

De ultieme combo voor je advertenties

Je website in de kijker

Spring meteen in het oog van potentiële klanten. Dankzij advertenties op Google en Bing sta je steevast bovenaan de organische zoekresultaten.

Bereik gericht je doelgroep

Ga voor advertenties op Facebook en Instagram en bereik gericht je doelgroep op hun favoriete kanalen.

Maximaal verkeer naar je website

Op basis van jouw budget zorgen je advertenties voor heel wat meer verkeer naar je website. Laat die klanten maar komen!

Optimale budgetverdeling

Waarom zou je een vast bedrag betalen per platform? Wij zorgen ervoor dat jouw budget automatisch en optimaal gespreid wordt over de kanalen op basis van je resultaten.

Betaal enkel voor resultaat

Jij betaalt enkel wanneer er effectief wordt doorgeklikt naar je website. Heb je budget over voor de maand? Dan wordt dit automatisch meegenomen naar de volgende maand.

Een overzichtelijk rapport

Al die technische termen, het is nogal wat. Daarom bezorgen wij je een duidelijk rapport in klare taal zodat je altijd op de hoogte bent van je campagne.

Onze experten staan voor je klaar

Ontmoet de experten die jou begeleiden naar een doeltreffende OMNI-campagne.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Ik sta altijd klaar om kleine- en middelgrote bedrijven te ondersteunen op het gebied online aanwezigheid en succesvolle digitalisering. Met jarenlange ervaring en een passie voor innovatie begrijp ik de specifieke uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in de steeds veranderende digitale wereld.

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals d…
Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals dank aan Kim van Laeken, Kim De Groot, Inge De Groof, Isabelle Reyntens en Karin Criar voor het geweldig resultaat! Topteam!
Alain Bosny
Antwerp Security
Onze fysieke winkel wordt extra ondersteund door een webshop gecreëerd door FCR Media. Een mooie, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing. De medewerkers zijn ook steeds behulpzaam om naar een oplossing te zoeken bij eventuele vragen. Top!
Jurgen De Rudder
Autocenter De Rudder
Ik raad iedereen die opzoek is naar een website voor zijn bedrijf FCR Media aan. Helena, je bent niet alleen professioneel maar ook zeer klantvriendelijk. Het was nooit teveel gevraagd om telkens iets opnieuw uit te leggen. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Dikke merci!
Salima Majdoub
Safety-Locks
FCR is een echte hulp voor onze verkoopzuitbreiding. Niet alleen door het aangeboden product maar vooral dankzij de persoonlijke aanpak van de account manager. Via deze weg wensen we vooral Sanaa te bedanken voor haar enorme hulp en toewijding waarvan wij mochten genieten.
Alfons Lauwens
Maxideco
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fan…
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fantastisch team! Mijn website ziet er enorm professioneel uit, werkt goed en ik geniet van de goede service! Zeker een aanrader!
Sofie Ruymaekers
4 Sanca

Klaar voor een OMNI-campagne bij FCR Media?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

OMNI in 5 stappen.

fcr media product omni stap 1 briefing
01

Een eerste gesprek

Laten we elkaar eerst beter leren kennen. Zo begrijpen we wat jij nodig hebt en kunnen we voor op maat gemaakte advertenties zorgen.

fcr media product omni stappenplan stap 2 analyse website
02

Analyse van je website

We bestuderen jouw website, producten en diensten zodat je advertenties daar perfect op aansluiten.

fcr media product omni stappenplan stap 3 aan de slag
03

Aan de slag

We selecteren de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf en bepalen jouw ideale doelgroep. De killer combo om het beste resultaat te bekomen.

fcr media product omni stappenplan stap 4 live
04

Live

Zodra alles tot in de puntjes is uitgewerkt, zetten onze experten alles live. Tijd voor een vreugdedansje!

fcr media product omni stap 5 maandelijkse opvolging
05

Maandelijkse opvolging

Jouw persoonlijke expert houdt je advertenties nauwlettend in de gaten. Elke maand krijg je ook een rapport met een overzicht van al je prestaties.

Ga jij ook voor krachtige advertenties?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

Hoeveel kost dat hier?

We starten met jouw Omni campagne vanaf €150/maand. Zijn de resultaten goed? Dan kan je ervoor kiezen om extra budget op de campagne te zetten en zal je de leads zien stijgen! Wat zit er nu precies in dat budget? Je leest het hier!

Vanaf 150 /maand
Adverteren op Sociale media en zoekmotoren
Wij maken jouw advertenties op de verschillende kanalen (social en zoekmotoren) en optimaliseren jouw budget om een maximum aantal bezoeken naar jouw website te genereren.
Advertentieplatformen Facebook, Instagram, Google en Bing
Maandelijkse rapportering via mail
Opstartkost €149
Maandelijkse fee van €150 tot €1.000
Tijdelijke campagnes of abonnement

Klaar om meer leads te krijgen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!

6 redenen om te kiezen voor een OMNI campagne bij FCR

Maximaliseer je winst

Jouw budget wordt besteed waar het het meest opbrengt. Door verschillende kanalen te combineren beperk je je kosten per klik tot een minimum, terwijl je meer bezoekers aanspreekt.

Overal aanwezig

Door aanwezig te zijn op verschillende kanalen, bereik je optimaal je doelgroep. Zelfs wanneer ze niet op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Eén opstartkost, 4 platformen

Je begrijpt het ondertussen wel. Met een kleine investering ben je meteen zichtbaar op 4 populaire kanalen.

Segmenteer je doelgroep

Juist mikken is de boodschap. Daarom segmenteren we je doelgroep op basis van hun interesses of socio-demografische gegevens.

Een maandelijks rapport

Bij FCR vinden we het belangrijk dat je helemaal mee bent. Dankzij onze rapporten ontdek je in een oogopslag hoe je campagne presteert op verschillende platformen.

Voor elk budget

Wil je lokale advertenties of toch liever een grotere regio aanspreken? Onze experten geven jou met plezier advies.

Overtuigd van OMNI?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt!