Opnieuw 6de plaats: FCR Media blijft digitale leider
Opnieuw 6de plaats: ...

Opnieuw 6de plaats: FCR Media blijft digitale leider

· · 2 minuten

FCR Media scoort opnieuw de 6de plaats in de ranking van 100 Belgische digital agencies, volgens een onafhankelijk onderzoek van DigiMedia. Hiermee bevestigt FCR Media zijn positie als grootste agentschap in de Benelux voor de Belgische kmo.

Met meer dan 20.000 tevreden klanten en uitstekende Google Reviews bewijst FCR Media opnieuw zijn kwaliteit als betrouwbare partner met bekwame digital experts. FCR Media biedt een breed scala aan digitale marketingdiensten aan ondernemers, waaronder websiteontwerp en -ontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en social media marketing.

In een tijd waarin digitale marketing onmisbaar is voor bedrijven, is het essentieel om te werken met een betrouwbare partner die de nieuwste digitale trends en technologieën kent. FCR Media begrijpt de behoeften van de Belgische ondernemer en biedt de nieuwste en meest effectieve digitale marketingoplossingen.

Naast de 6de plaats voor FCR Media in de ranking van Belgische digital agencies, staat het digital agency DexVille, wat onderdeel uitmaakt van de groep, op de 21ste plaats. Vorig jaar stonden ze nog op plaats 25. Dit bevestigt opnieuw de kracht van FCR Media en haar dochterondernemingen in de digitale marketingwereld.

FCR Media en Dexville zijn trots op deze hoge score en bedanken alle klanten voor hun voortdurende vertrouwen. Wij zullen ons blijven inzetten om de beste digitale marketingoplossingen aan te bieden en te streven naar groei en succes voor alle klanten.

In dit artikel
Praat vandaag nog met een expert!

Wij geven je gratis advies op maat van je behoeften!

Maak een afspraak