Wat zijn Google experts (en hoe helpen ze je)?
Wat zijn Google expe...

Wat zijn Google experts (en hoe helpen ze je)?

· · 5 minuten

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Daarom is het voor elke kmo belangrijk om met een website zichtbaar én vindbaar te zijn op Google. Want een website die opvalt, trekt bezoekers en toekomstige klanten aan!

Het belang van Google

Google beschikt over tal van services die je allemaal helpen je zaak online te boosten. Heb je al een Bedrijfsprofiel? Adverteer je al met Google Ads? Gebruik je Data Analytics? Doe je aan SEO en SEA? De opties zijn eindeloos, maar je moet haast een Google expert zijn om je weg erin te vinden.

Gelukkig moet je dit niet alleen doen. Bij FCR Media staan er altijd 13 Google experts voor je klaar om een succesvolle website en relevante advertentiecampagnes op punt te stellen. Aarzel niet, contacteer ons en laat een van onze digitale experts je ondersteunen.

Wat is dat, een Google expert?

Onze Google experts zijn werknemers die officiële certificaten hebben behaald van Google voor specifieke technologieën, producten of platforms. Bij FCR Media zijn er 13 experts aanwezig die voor je klaarstaan.

Hoe werden zij Google experts?

Onze experts volgden een specifieke opleiding voor hun certificaat. Afhankelijk van hun voorkeuren bood Google officieel studiemateriaal aan om diepgaande kennis en skills van het specifieke vakgebied te verwerven.

Aanvullende cursussen of trainingen vormen de ideale voorbereiding op het examen. Onze experts in wording bestuderen een officiële examengids en lossen oefenvragen op. Daarna volgt het examen. Geslaagd? Top, Google stuurt een geldig certificaat op als bewijs dat ze je erkennen. Je kan jezelf nu een Google expert noemen. Uiteraard verschilt dit proces afhankelijk van het product waarin je geïnteresseerd bent.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze certificaten maar een jaar geldig zijn. Vandaar dat onze experts zich blijven bijscholen en aanvullende vereisten aanvullen. Jaarlijkse examens zorgen ervoor dat ze hun kennis onderhouden.

De meerwaarde voor elke onderneming

Onze Google experts hebben de kennis en expertise die nodig is om de details en kneepjes van hun vakgebied te begrijpen en implementeren.

Maak je al gebruik van advertenties via Google Ads? Perfect, onze experts kunnen ze optimaliseren, verbeteren en je advertentiebudget nog beter besteden.

De ondersteuning van Google experts helpt onder andere ook bij een efficiënte indeling van je dag. Zo blijf jij je concentreren op andere zaken van je onderneming, terwijl zij je ondersteunen in hun vakgebied. Dankzij bijscholingen blijven ze op de hoogte van trends en updates waardoor ze je helpen omgaan met de voortdurend veranderende digitale omgeving.

En als dat niet genoeg is: een Google expert inschakelen staat garant voor hogere kwaliteit en betere resultaten. Overtuigd? Neem snel contact met ons op en ontdek hoe onze experts je helpen Google te veroveren.

Succes!

In dit artikel
Praat vandaag nog met een expert!

Wij geven je gratis advies op maat van je behoeften!

Maak een afspraak