Een gratis Google Bedrijfsprofiel in 3 stappen
Een gratis Google Be...

Een gratis Google Bedrijfsprofiel in 3 stappen

· · 2 minuten

Wil je dat je klanten je zaak online terugvinden? Dan heb je nood aan een Google Bedrijfsprofiel. In dit artikel overlopen we de drie simpele stappen die je hiervoor moet volgen.

Stap 1: Claim je Google Bedrijfsprofiel

De kans is groot dat je zaak al vermeld staat op Google wanneer je bijvoorbeeld een website hebt. In dat geval moet je enkel via deze link je zaak claimen door ze in de zoekbalk in te geven. Is je zaak nog niet vermeld, maak dan een nieuw Google Bedrijfsprofiel aan door simpelweg de instructies op het scherm te volgen.

Stap 2: Personaliseer je Google Bedrijfsprofiel

Een bedrijfsprofiel claimen is noodzakelijk maar daar hebben je klanten niets aan. Personaliseer je Google Bedrijfsprofiel nu met alle nuttige informatie zoals je website, openingstijden, locatie, telefoonnummer en meer. Gebruik zeker ook een paar mooie foto’s en video’s!

Heb je nog geen website of webshop? Onthou dat we je daar graag mee helpen! Neem contact op met een van onze experts, zij staan altijd voor je klaar.

Stap 3: Beheer je Google Bedrijfsprofiel

Je profiel is nu klaar, maar je moet het steeds onderhouden. Deel updates met je klanten, reageer op hun reviews en bekijk statistieken over hoe klanten met je profiel interageren. Gebruik de Google Maps-app om al deze functies eender waar en wanneer te raadplegen.

En wat nu?

Met een gratis Google Bedrijfsprofiel kom je al een heel eind om je zaak online vindbaar te maken. Natuurlijk stopt het hier niet. Staat je zaak bijvoorbeeld al vermeld op goudengids.be, de grootste bedrijfsgids van België? Het is gratis en zo straalt je zaak meteen vertrouwen uit!

Daarnaast zijn er nog tal van oplossingen die je helpen bij je online vindbaarheid, zoals NetSync of degelijke SEO– en SEA-strategieën. Wil jij je zaak online pas écht boosten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze digitale experts staan altijd voor je klaar!

In dit artikel
Praat vandaag nog met een expert!

Wij geven je gratis advies op maat van je behoeften!

Maak een afspraak