FCR Media is jouw all-in-one digitale partner

Meer dan 20.000 klanten rekenen dagelijks op ons om hun bedrijf beter te laten scoren. Van meer visibiliteit tot meer klanten: FCR Media heeft het in de vingers.

icon-stop-blue

Een partner voor digitaal succes

FCR Media heeft alle tools voorhanden om online succes te boeken. Denk maar aan:

  • Performante websites, snel gebouwd door specialisten en geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Een webshop die tot 2.500 producten ondersteunt
  • SEO, SEA en adverteren op de social media
  • Het online beheren van je reputatie
  • Goudengids.be, nog steeds de referentie met meer dan 4 miljoen bezoeken per maand

Met onze jarenlange ervaring op de kmo-markt weten we wat werkt. Niet voor niets veroveren we al enkele jaren een top 10 ranking in de lijst van best presterende digitale agentschappen!

waarom fcr media product seo stappenplan stap 4 altijd nieuwe content
waarom fcr media image planten schema planning
Persoonlijk

FCR Media maakt het verschil

Met onze 4 regionale kantoren zijn we altijd in de buurt, maar net zo goed kan je telefonisch, per mail of online bij je vaste contactpersoon terecht.

Onze ervaren experts staan altijd voor je klaar. Ze zorgen voor een persoonlijke opvolging en denken met jou mee. Zo maken we je bedrijf zichtbaar bij de juiste doelgroep, leveren we je aantoonbare resultaten én kan je toch steeds bij één gekwalificeerde partner terecht voor al je digitale noden. Snel, betaalbaar en op maat.

Ontdek onze kantoren in jouw regio

Expertise in overvloed

Ook al werken we digitaal, de mensen achter FCR Media maken het verschil. Ons team van opgeleide experts houdt de vinger aan de pols en bouwt mee aan je bedrijf. Met onze jarenlange ervaring, meer dan 7.200 gebouwde website en Google Certified Campaign Managers, hebben we al het talent in huis om je te omringen en resultaten te boeken. Dat merk je al snel.

Bovendien kunnen we ook rekenen op tal van toonaangevende partners zoals Facebook, YouTube, Wix, Waze en meer!

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Ik sta altijd klaar om kmo’s te ondersteunen op vlak van online aanwezigheid en succesvolle digitalisering. Met jarenlange ervaring en een passie voor innovatie begrijp ik de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in de steeds veranderende digitale wereld.

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.

Ivar Gribnau
Ivar Gribnau

Anouk Paulus
Anouk Paulus

Bjorn Lamelyn
Bjorn Lamelyn

Budget

Een ijzersterke reputatie met een compleet aanbod

Wie online marketing zegt voor de kmo, zegt FCR Media. Wij blijven sleutelen aan ons innovatieve oplossingen om kmo’s nog beter digitaal te ondersteunen.

Onze ijzersterke reputatie met wekelijks heel wat échte reviews van tevreden klanten bewijst dat elke keer opnieuw. Voor ons is dit dé drive om het steeds beter te doen.

fcr media product omni stappenplan stap 4 live
Book

Is digitale marketing iets voor jou?

Jon Martinsen, CEO van FCR Media Belgium, presenteert in zijn boek een praktische handleiding voor digitale marketing. Aan de hand van duidelijke voorbeelden maak je kennis met het onderwerp zodat je er zelf een helder beeld over kunt vormen.

boek martinsen jon marketing

Wil jij je ook meer focussen op jouw zaak?

Laat je digitale groei over aan onze experten. Ontdek hoe we jouw zaak op de digitale kaart zetten met een solide basis en digitaal adverteren.

icon-arrows-horizontal Solide basis
icon-arrow-graph Digitaal adverteren