Jouw zaak op de kaart zetten, dat is onze zaak

Ontdek hoe onze experten jouw zaak helpen groeien. Stap voor stap, op maat van jouw budget.

fcr media product omni stappenplan stap 2 analyse website
Wij contacteren jou!
icon-stop-blue
Alles voor jouw zaak
Persoonlijk
Persoonlijke & lokale aanpak
Budget
Voor elk budget
icon-arrows-horizontal

start met een solide basis

Dit heb jij nodig om jouw zaak digitaal op de kaart te zetten. Zorg dat je er bent, dat je makkelijk gevonden wordt, met een stevige reputatie én correcte bedrijfsgegevens!

pricing-1
vanaf 40 / maand

Website

Professioneel online, met een website op maat.

pricing-2
vanaf 50 / maand

Webshop

Jouw diensten en producten in de kijker.

pricing-3
vanaf 54 / maand

Netsync

Een positieve reputatie en correcte gegevens in één klap.

pricing-4
vanaf 131 / maand

SEO

Jouw website hoger in de zoekresultaten.

Als de basis goed zit dan geven we jouw kmo een boost met digitaal adverteren

– Jana
Digitaal expert
icon-arrow-graph

Je bedrijf extra in de kijker

Is de basis gelegd en ben je klaar om te groeien? Er bestaan veel mogelijkheden om jouw zaak online te adverteren en wij doen het allemaal voor jou!

Property 1=Variant4
vanaf 175 / maand

SEA

Jouw advertenties op Google, Bing en YouTube.

Webshop 1
vanaf 375 / maand

Adverteren op Sociale media

Bereik je doelgroep op de populairste kanalen.

Webshop 1
vanaf 100 / maand

OMNI

Meer bereik op Google, Bing, Facebook en Instagram.

Property 1=Frame 1956 1
vanaf 44 / maand

Goudengids.be

Jouw zaak op de grootste bedrijvengids van België.

Dit zeggen onze tevreden klanten:

Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals d…
Sinds de wijziging van onze website gaat het merkbaar de goede kant op. We hebben al veel positieve reacties gekregen over de lay-out en informatie op de website en wij zijn heel tevreden over de aanpassingen die jullie regelmatig uitvoeren. Correcte dienstverlening en steeds vriendelijk. Nogmaals dank aan Kim van Laeken, Kim De Groot, Inge De Groof, Isabelle Reyntens en Karin Criar voor het geweldig resultaat! Topteam!
Alain Bosny
Antwerp Security
Onze fysieke winkel wordt extra ondersteund door een webshop gecreëerd door FCR Media. Een mooie, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing. De medewerkers zijn ook steeds behulpzaam om naar een oplossing te zoeken bij eventuele vragen. Top!
Jurgen De Rudder
Autocenter De Rudder
Ik raad iedereen die opzoek is naar een website voor zijn bedrijf FCR Media aan. Helena, je bent niet alleen professioneel maar ook zeer klantvriendelijk. Het was nooit teveel gevraagd om telkens iets opnieuw uit te leggen. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Dikke merci!
Salima Majdoub
Safety-Locks
FCR is een echte hulp voor onze verkoopzuitbreiding. Niet alleen door het aangeboden product maar vooral dankzij de persoonlijke aanpak van de account manager. Via deze weg wensen we vooral Sanaa te bedanken voor haar enorme hulp en toewijding waarvan wij mochten genieten.
Alfons Lauwens
Maxideco
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fan…
Als kleine ondernemer heb ik steeds zelf mijn eigen website opgemaakt en onderhouden, maar dit kostte mij veel tijd en frustraties. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die de website voor mij kon bouwen en onderhouden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij FCR Media terecht ben gekomen, wat een fantastisch team! Mijn website ziet er enorm professioneel uit, werkt goed en ik geniet van de goede service! Zeker een aanrader!
Sofie Ruymaekers
4 Sanca

Klaar om van jouw zaak onze zaak te maken?

Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur in de buurt.