Waarom FCR / Onze experten

Onze experten aan het woord!

Bij FCR Media bieden we de ultieme gerustmoed door al jullie marketingbehoeftes uit handen te nemen. Op onze experten kan je rekenen. Benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen?

Expertise
Alle expertises
Goudengids.be
Netsync
OMNI
SEA
SEO
Sociale media advertenties
Webshop
Website
Regio
Alle regio’s
Anderlecht
Luik
Oost- en West-Vlaanderen
Antwerpen
liesbeth-icon
Liesbet Bruyndonckx

NetSync Expert

Als digitale expert zorg ik voor de integratie van je bedrijfsgegevens in NetSync. Correcte informatie zoals foto’s en tekst wordt toegevoegd om de synchronisatie naar je Google Bedrijfsprofiel en een 30-tal online platformen in goede banen te leiden. Daarna begeleid ik je verder om zelf je bedrijfsgegevens, online reputatie, social posting en reviews te beheren. Bij vragen help ik waar nodig.

marc-icon
Marc De Cleene

NetSync Expert

NetSync Enterprise is een servicegerichte oplossing waarin een expert je partner is. Ik ben je vertrouwenspersoon daarin. Mijn doel is om grote bedrijven te helpen hun locaties eenvoudig op het internet terug te laten vinden – op Google en meer dan 30 andere, belangrijke online platformen.

Lincy Millet

Ik ben het eerste contact na de aankoop van een website. Beschouw me gerust als de persoon die intern voor jou alles stroomlijnt. Op een no-nonsense manier zorg ik dat alles van A tot Z gesmeerd loopt voor de klant. Het enthousiasme van de klanten en de voldoening bij een geslaagd project, het stimuleert me.

Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.