Waarom FCR / Onze experten

Onze experten aan het woord!

Bij FCR Media bieden we de ultieme gerustmoed door al jullie marketingbehoeftes uit handen te nemen. Op onze experten kan je rekenen. Benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen?

Expertise
Alle expertises
Digitale marketing
Goudengids.be
Netsync
OMNI
SEA
SEO
Sociale media advertenties
Webshop
Website
Regio
Alle regio’s
Antwerpen
Oost- en West-Vlaanderen
Luik
Anderlecht
webhost daphnée
Daphnée Cornelle

Expert marketing en verkoop

Met bijna 20 jaar ervaring in digitaal en sales management ben ik gepassioneerd over het optimaliseren van marketing en sales strategieën om bedrijven te helpen groeien. Met een grondige kennis van de markt en trends ben ik in staat om praktisch advies en innovatieve zakelijke oplossingen te bieden.

ivar_expert
Ivar Gribnau

Ik sta altijd klaar om kmo’s te ondersteunen op vlak van online aanwezigheid en succesvolle digitalisering. Met jarenlange ervaring en een passie voor innovatie begrijp ik de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in de steeds veranderende digitale wereld.

webhost pascal
Pascal De Wiest

Expert digitale trends

Al jarenlang leg ik nieuwe ontwikkelingen zo duidelijk mogelijk uit aan onze klanten. Voor starters is het vaak niet simpel om wegwijs te geraken in het digitale landschap, en ik doe dan graag alle moeite om alles toegankelijk uit de doeken te doen.

Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

webhost maja
Maja Van der Borst

Reputatie-expert voor bedrijven

Hoe je je zaak digitaal laat bloeien, dat leg ik graag aan je uit. Het is aan mij om alle verschillende aspecten van digitale marketing zo duidelijk mogelijk toe te lichten aan starters en gevorderde kmo’s.

webhost sofie
Sofie Van Hoeylandt

Expert SEO/SEA

Mijn vakkennis van SEO en SEA deel ik graag met leergierige kmo’s. Het is immers niet simpel om die eerste plaats van de zoekresultaten te veroveren. Je moet met heel wat zaken rekening houden, en de meest ideale strategieën veranderen voortdurend.

webhost ronald
Ronald De Rycke

Expert digitale trends

Als Sales Training & Development Expert heb ik al twee jaar het voorrecht om een team van experten te ondersteunen. Zij helpen onze klanten bij hun digitale marketinginspanningen. Zo ben ik ervan op de hoogte welke vragen er leven bij kmo’s en hoe ik hun digitale noden kan invullen.

marc-icon
Marc De Cleene

NetSync Expert

NetSync Enterprise is een servicegerichte oplossing waarin een expert je partner is. Ik ben je vertrouwenspersoon daarin. Mijn doel is om grote bedrijven te helpen hun locaties eenvoudig op het internet terug te laten vinden – op Google en meer dan 30 andere, belangrijke online platformen.

liesbeth-icon
Liesbet Bruyndonckx

NetSync Expert

Als digitale expert zorg ik voor de integratie van je bedrijfsgegevens in NetSync. Correcte informatie zoals foto’s en tekst wordt toegevoegd om de synchronisatie naar je Google Bedrijfsprofiel en een 30-tal online platformen in goede banen te leiden. Daarna begeleid ik je verder om zelf je bedrijfsgegevens, online reputatie, social posting en reviews te beheren. Bij vragen help ik waar nodig.

Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.