Waarom FCR / Onze experten

Onze experten aan het woord!

Bij FCR Media bieden we de ultieme gerustmoed door al jullie marketingbehoeftes uit handen te nemen. Op onze experten kan je rekenen. Benieuwd wat ze voor je kunnen betekenen?

Expertise
Alle expertises
Goudengids.be
Netsync
OMNI
SEA
SEO
Sociale media advertenties
Webshop
Website
Regio
Alle regio’s
Anderlecht
Luik
Oost- en West-Vlaanderen
Antwerpen
frederic pirlot
Frédéric Pirlot

Ik geef advies op maat over digitale communicatie en heb me verdiept in klantenloyaliteit. Daartoe heb ik een strategie ontwikkeld die de relatie tussen bedrijf en klant zo goed mogelijk in stand houdt.

julien-gatin
Julien Gatin

Expert sales

Als nationale sales manager ken ik het reilen en zijlen van verkoop binnen dit bedrijf, maar weet ik ook hoe ik anderen in dit vak moet opleiden. Daarom geef ik graag webinars aan startende kmo’s.

liesbeth-icon
Liesbet Bruyndonckx

NetSync Expert

Als digitale expert zorg ik voor de integratie van je bedrijfsgegevens in NetSync. Correcte informatie zoals foto’s en tekst wordt toegevoegd om de synchronisatie naar je Google Bedrijfsprofiel en een 30-tal online platformen in goede banen te leiden. Daarna begeleid ik je verder om zelf je bedrijfsgegevens, online reputatie, social posting en reviews te beheren. Bij vragen help ik waar nodig.

marc-icon
Marc De Cleene

NetSync Expert

NetSync Enterprise is een servicegerichte oplossing waarin een expert je partner is. Ik ben je vertrouwenspersoon daarin. Mijn doel is om grote bedrijven te helpen hun locaties eenvoudig op het internet terug te laten vinden – op Google en meer dan 30 andere, belangrijke online platformen.

webhost ronald
Ronald De Rycke

Expert digitale trends

Als Sales Training & Development Expert heb ik al twee jaar het voorrecht om een team van experten te ondersteunen. Zij helpen onze klanten bij hun digitale marketinginspanningen. Zo ben ik ervan op de hoogte welke vragen er leven bij kmo’s en hoe ik hun digitale noden kan invullen.

Lincy Millet

Ik ben het eerste contact na de aankoop van een website. Beschouw me gerust als de persoon die intern voor jou alles stroomlijnt. Op een no-nonsense manier zorg ik dat alles van A tot Z gesmeerd loopt voor de klant. Het enthousiasme van de klanten en de voldoening bij een geslaagd project, het stimuleert me.

webhost sofie
Sofie Van Hoeylandt

Expert SEO/SEA

Mijn vakkennis van SEO en SEA deel ik graag met leergierige kmo’s. Het is immers niet simpel om die eerste plaats van de zoekresultaten te veroveren. Je moet met heel wat zaken rekening houden, en de meest ideale strategieën veranderen voortdurend.

webhost maja
Maja Van der Borst

Reputatie-expert voor bedrijven

Hoe je je zaak digitaal op de kaart zet, dat leg ik graag aan je uit. Van social media tot het beheren van recensies, elke interactie met je klanten vereist een nauwgezette communicatie. Het is aan mij om dit zo duidelijk en beknopt mogelijk te vertellen.

webhost daphnée
Daphnée Cornelle

Expert marketing en verkoop

Ik heb al 18 jaar ervaring met sales en en geef al meer dan tien jaar trainingen en webinars. Nieuwsgierig om steeds nieuwe trends technologieën te volgen, is mijn zelfstudie nooit gestopt. Dit is misschien we de meest noodzakelijke kwaliteit om digitaal te werken!

webhost pascal
Pascal De Wiest

Expert digitale trends

Al jarenlang leg ik nieuwe ontwikkelingen zo duidelijk mogelijk uit aan onze klanten. Voor starters is het vaak niet simpel om wegwijs te geraken in het digitale landschap, en ik doe dan graag alle moeite om alles toegankelijk uit de doeken te doen.

Anouk Paulus

Van het ontwerpen van een prachtige website kan ik echt werk maken en genieten. Dit is echt mijn droomjob, want elke dag kan ik mijn creativiteit botvieren. Me inleven in de klant en hun een website presenteren waar ze wild van zijn: I love it! Maar ook aanpassingen voer ik razendsnel door. De klanten moeten voelen dat we met hen bezig zijn.

Bjorn Lamelyn

Als adviserend expert in digitale oplossingen bekijk ik samen met startende zelfstandigen en groeiende ondernemingen om op het juiste moment de juiste digitale stappen te ondernemen.