Beheer meerdere vestigingen met NetSync Enterprise

Is je onderneming op meerdere locaties actief? Bespaar dan veel tijd met NetSync Enterprise en beheer vanuit één centraal platform elke vestiging. Makkelijk, snel en compleet!

lokaal adverteren in supermarkten
Icon circle template
Centraal en simpel
Icon circle template
Talloze functies
netsync list icon
Veilig en correct
netsync icon

Centraal simpel aanpassingen maken

De openingstijden van vestiging A aanpassen, een review bij vestiging B beantwoorden of nieuwe gegevens van vestiging C ingeven? Dat doe je vanuit één centrale plek. Je kan zelfs je gegevens voor alle vestigingen in één keer aanpassen.

Eén druk op de knop en je aangepaste gegevens worden meteen geüpdatet op Google Bedrijfsprofiel en heel wat andere platformen waaronder Facebook, Waze en LinkedIn. Zo zijn je bedrijfsgegevens altijd up-to-date!

fcr media product seo stap 2 html-optimalisatie
netsync list icon

Meer dan alleen gegevens bijwerken

Met NetSync Enterprise doe je meer dan centraal je bedrijfsgegevens beheren!

  • Bescherm je bedrijfsgegevens
  • Monitor en reageer op klantenreviews
  • Vergelijk je zaak met 5 concurrenten
  • Beheer en publiceer sociale mediaberichten
  • En nog zoveel meer!

Wil jij ervaren hoe NetSync Enterprise voor al je vestigingen het verschil maakt? Maak een afspraak, we tonen het je graag!

wat is ctr verhoog jouw ctr
Icon circle template

Het belang van correcte gegevens

Door je gegevens up-to-date te houden maak je het je klanten gemakkelijk, mis je geen enkele potentiële klant meer én scoor je beter in het zoekalgoritme van Google. Dat is win-win-win!

Ben je benieuwd naar de werking van het platform? Boek een gratis sessie in met een van onze digitale experts die je op digitale rondleiding neemt doorheen NetSync Enterprise.

webinar sociale media

Onze experten staan voor je klaar

Ontmoet de experten die je helpen met NetSync Enterprise.

Liesbet Bruyndonckx
Liesbet Bruyndonckx

NetSync Expert

Als digitale expert zorg ik voor de integratie van je bedrijfsgegevens in NetSync. Correcte informatie zoals foto’s en tekst wordt toegevoegd om de synchronisatie naar je Google Bedrijfsprofiel en een 30-tal online platformen in goede banen te leiden. Daarna begeleid ik je verder om zelf je bedrijfsgegevens, online reputatie, social posting en reviews te beheren. Bij vragen help ik waar nodig.

Marc De Cleene
Marc De Cleene

NetSync Expert

NetSync Enterprise is een servicegerichte oplossing waarin een expert je partner is. Ik ben je vertrouwenspersoon daarin. Mijn doel is om grote bedrijven te helpen hun locaties eenvoudig op het internet terug te laten vinden – op Google en meer dan 30 andere, belangrijke online platformen.

Liesbet Bruyndonckx
Liesbet Bruyndonckx

NetSync Expert

Marc De Cleene
Marc De Cleene

NetSync Expert