Wie op goudengids.be zoekt, vindt jou.
Home / Tips & tricks / Wie op goudengids.be...

Wie op goudengids.be zoekt, vindt jou.

· · 6 minuten

Al tientallen jaren is de goudengids een naam als een klok. Wat begon als een telefoongids, evolueerde voorbije jaren tot een digitale partner voor iedereen die op zoek is naar producten of diensten. Als zelfstandige of kmo investeren in een samenwerking met goudengids.be loont!

Waarom goudengids.be al jaren een referentie is …

Heel wat mensen zijn opgegroeid met het merk, maar ook de jongere generatie vindt zijn weg blindelings naar de website goudengids.be. Het spreekt dus voor zich dat een prominente plaats op deze website je klanten oplevert. Waarom werkt het aanwezig te zijn op goudengids.be?

1. Goudengids.be heeft maar liefst 4 miljoen bezoeken per maand

Het mooie aan dit enorme aantal? Het zijn stuk voor stuk (potentiële) klanten die effectief wat willen kopen. Dat wil zeggen: ze zijn op zoek naar jouw product of dienst en zijn zich zeer gericht aan het informeren of contactgegevens aan het opzoeken. Het spreekt voor zich dat hoe meer je eruit knalt en je informatie in de kijker zet, hoe groter de kans is dat de klant uiteindelijk voor jou kiest. Sta nog even stil bij het aantal: 4 miljoen bezoeken, per maand. Daar kun jij als ondernemer heel wat klanten uithalen.

2. Je bereikt er lokale klanten mee

Ben je een handelaar, heb je een vrij beroep of werk je bij een regionaal dienstenbedrijf? Perfect, dan is goudengids.be op jouw lijf geschreven. Het gaat immers om bezoekers die op zoek zijn naar een lokale specialist en dan kom jij in beeld. Omdat bezoekers heel gericht kunnen zoeken op regio, zijn het regionale klanten die bij jou terecht komen. Goudengids.be is dan ook dé perfecte regionale website om nieuwe klanten aan te trekken en te zorgen dat je makkelijk bereikbaar bent voor bestaande klanten.

3. Je jaagt het aantal offerteaanvragen en opdrachten de hoogte in

Goudengids.be staat garant voor heel wat bijkomende offerteaanvragen, zeker als je opvalt. Die offertes resulteren in meer omzet, daar kunnen heel wat zelfstandigen en kmo’s over getuigen!

Mooi meegenomen: je scoort beter in Google

Google en goudengids.be zijn dikke vriendjes. Omdat we als goudengids.be zo sterk staan in Google, geniet jij mee van onze positie. Ook jouw website stijgt in de zoekmachine en is dus beter vindbaar. Hoe meer je gezien en gevonden wordt, hoe meer je daar de vruchten van plukt.

Meer weten over de mogelijkheden op goudengids.be?

Praat eens met onze digitale experten. Ze bekijken met jou de mogelijkheden en komen met een advies op maat.

In dit artikel
Praat vandaag nog met een expert!

Wij geven je gratis advies op maat van je behoeften!

Maak een afspraak